En match med 2 olika halvlekar slutade med förlust

Regnet öste ner inför matchen mot Sveakurd på Bläsebovallen.
Vi ställde upp med följande lag: Dino - Kevin, Rinman, Hadd, Tommy - Danny, Greg, Tim - Axel, Tobbe, Hoang
Ersättare: Erik, Visar, Senad

FÖRSTA HALVLEK
För en gångs skull så känns vi taggade från start och kommer rätt in i det direkt. Vi vågar rulla boll och spelar enkelt. Redan efter ett par minuter så gör vi just detta. Bollen går som ett snöre genom hela laget och hamnar till slut hos Axel som skjuter bollen över målvakten och in i mål, 0-1!Mycket vackert mål.
Vi fortsätter spela bra och har väldigt bra kontroll på matchen. Tobbe lirar en boll i djupet som Hoang löper sig fri på och säkert lägger in till 0-2!
Sveakurd får en del frisparkar i bra lägen men lyckas inte förvalta dom. Tobbe snurrar ordentligt på kanten och tar sig in i straffområdet och väljer att skjuta i svår vinkel, men bollen dansar på mållinjen. Tim har ett kanonskott i stolpen.
Sveakurds bästa målchans är på en hörna där man prickar stolpen.

ANDRA HALVLEK
Vi känns inte på tårna när vi går in i halvlek och blir straffade direkt, då Sveakurd skjuter ett skott som går över Dino och in i mål, 1-2!
Bara några minuter senare så gör man 2-2! Detta efter att vi varit alldeles för passiva.
Det blir några halvhjärtade försök framåt, bla så har vi ett kanonläge på hörna, men på den så kontrar Sveakurd blixtsnabbt med 5 gubbar. Vi gör inte hemjobbet lika bra och dom gör 3-2! Bra utnyttjat av Sveakurd.
Vi spelar nu helt utan självförtroende. Dino får problem när han ska täcka ut bollen och istället så tar Sveakurdspelaren sig igenom och enligt domaren så tar Dino spelaren först och pekar på straffpunkten. En chip senare så är det 4-2!
Sista kvarten så är det bara ett lag på banan. Sveakurd spelar drömfotboll och vi är helt slut i kropp och knopp. Yosef Ali imponerar. Det blir både 5-2! Och 6-2! Slut.

SAMMANFATTNING
En bra första halvlek som vi ska vara nöjda med. Andra halvlek är en total kollaps där vi tappar självförtroende men framförallt blir väldigt trötta.

Matchens GaFFlar:
Rinman - Avvärjer mycket med sin snabbhet och erbjuder passningsalternativ i djupet.
Tobbe - 2 assist och ett hot i första halvlek.
Tim - Kämpar och sliter och vinner dueller.